Μη κατηγοριοποιημένο

O λόγος χρήσης του Pearl Weave στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου (BJJ)

bjj throwdown

Το Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) είναι μια πολεμική τέχνη που απαιτεί ένα υψηλής ποιότητας gi για να αντέξει τις σκληρότητες της προπόνησης και των αγώνων. Ως κατασκευαστές αθλητικών ενδυμάτων έχουν εισαγάγει το ύφασμα με μαργαριταρένια ύφανση (Pearl weave) ως δημοφιλή επιλογή για το BJJ Pearl Weave Gi λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του που παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον αθλούμενο.

Το ύφασμα από μαργαριτάρι (pearl weave) είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι και διαθέτει ένα μικρό σχέδιο ύφανσης σε σχήμα διαμαντιού που μοιάζει με την υφή ενός μαργαριταριού. Η σφιχτή ύφανση παρέχει μια λεία επιφάνεια που δυσκολεύει τους αντιπάλους να πιάσουν και να κρατηθούν, δίνοντας στον χρήστη ένα πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αυτό το ύφασμα είναι επίσης ελαφρύ, γεγονός που το καθιστά άνετο στη χρήση κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων και επιτρέπει την καλή ροή αέρα για να διατηρείται ο αθλητής δροσερός.

Εκτός από τα αγωνιστικά του πλεονεκτήματα, το pearl weave είναι επίσης ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Οι ασκούμενοι του BJJ μπορούν να πλένουν συχνά τα γκι τους για να διατηρήσουν την υγιεινή και να αποτρέψουν τη συσσώρευση βακτηρίων και οσμής. Αυτό κάνει το ύφασμα αυτό ιδανική επιλογή για μια πολεμική τέχνη που περιλαμβάνει τεχνικές υποταγής κοντά.

Η χρήση του (pearl weave) υφάσματος στο BJJ γκι κέρδισε δημοτικότητα κατά τη δεκαετία του 1990, όταν οι επαγγελματίες πειραματίζονταν με διαφορετικούς τύπους υφασμάτων και υφαντών για να βρουν ένα γκι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Από τότε, το ύφασμα με μαργαριταρένια ύφανση έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα που χρησιμοποιούνται στο BJJ gi, μαζί με άλλα υφάσματα όπως η χρυσή ύφανση, και το ripstop.

Οι κατασκευαστές προσαρμοσμένων αθλητικών ενδυμάτων έχουν αναγνωρίσει τη δημοτικότητα του υφάσματος pearl weave και τώρα προσφέρουν μια σειρά επιλογών για τους επαγγελματίες του BJJ, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων σχεδίων και λογότυπων. Με τις μοναδικές του ιδιότητες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, το ύφασμα με μαργαριταρένια ύφανση έχει γίνει βασικό στοιχείο στο BJJ gi και συνεχίζει να είναι μια δημοφιλής επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για κατασκευαστές.

Εμείς ως Athlon Custom Sportswear μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς όλα τα προσαρμοσμένα ρούχα σας, συμπεριλαμβανόμενα και του Gi για τα οποία διαθέτουμε εμπειρία χρήσης γνωρίζοντας αυτό το άθλημα από κοντά.

Δείτε την συλλογη μας εδω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.