ΑΠΟΣΟΤΟΛΕΣ

Αφού έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία από εσάς θα έχετε 3-5 ημέρες αναμονή για την αποπεράτωση της. Ο λόγος είναι ότι είμαστε ελληνική μονάδα παραγωγής και τα κατασκευάζουμε όταν τα παραγγέλνετε.

Έχετε επίσης την δυνατότητα να επιλέξετε και τον τρόπο αποστολής από τις συνεργαζόμενες εταιρείες

ACS courier – Για εντός Ελλάδας παράδοση 2-3 εργάσιμες*. Πατήστε εδώ για αναζήτηση.

ΕΛΤΑ –  Για εξωτερικό μόνο με παρακολούθηση του δέματος 5-10 εργάσιμες*. Πατήστε εδώ για αναζήτηση.

* Δεν ευθύνεται η ATHLON CUSTOM SPORTSWEAR για τυχόν καθυστερήσεις του διανομέα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για τα προϊόντα του e-shop που έχετε αγοράσει και για κάποιον λόγο δεν σας κάνουν μπορείτε εύκολα να μας τα στείλετε πίσω και να ζητήσετε άλλο μέγεθος. Τα μεταφορικά επιστροφής και αποστολής εκ νέου βαρύνουν τον αγοραστή (8,00€) , καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν τα επιστρέψετε στο info@athlon.gr αναφέροντας και τον αριθμό παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε το ίδιο προϊόν αλλά κάτι άλλο μπορείτε κάλλιστα να το αναφέρετε κατά την επιστροφή και να το αλλάξετε.

Διακαίομαι επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών και εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και είναι άθικτο. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού παραληφθεί το προϊόν και ελεγχθεί μέσα σε 2-3 εργάσιμες από την παραλαβή του. Επιστρέφεται μονο η αξία του εμπορεύματος και τα εξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστη (8,00€).

 

Σε προϊόντα που έχετε ζητήσει προσποιημένη εκτύπωση η κάποια αλλαγή σε αυτό που διαφημίζετε στον ιστότοπο μας είστε υποχρεωμένοι να το προπληρώσετε και δεν μπορείτε να το επιστρέψετε εκτός πάρα μόνο για κατασκευαστικό ελάττωμα.