Γκι Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου

gi3
Πλήρως προσαρμόσιμο Γκι για Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου ή Κιμονό Ζίου Ζίτσου.

Τα πάντα είναι προσαρμόσιμα, από την επιλογή των υφασμάτων (300 gsm έως 500 gsm, καμβά ή ακόμα και ripstop) ως το είδος του κεντήματος. Τα χρώματα μπορεί να είναι οποιαδήποτε από τα κλασικά Λευκό, Μπλέ, Μαύρο, αλλά για ειδικές παραγγελίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε χρώμα. Μπορούν να προστεθούν εμβλήματα σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του Gi σαν ``patches`` ως οικονομικότερη λύση. Συνδυασμοί χρώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κιμονό, ακόμα και διαφορετικό χρώμα στο πέτο σε σχέση με το κιμονό. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά για το δικό σας προσαρμοσμένο BJJ Gi.

Αγωνιστικό Rash Guard

agwnistiko5
Rash guard υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής εφαρμογης, ιδανικό για προπόνηση και άμεση επαφή με το σώμα, είναι φτιαγμένο από εξειδικευμένο ελαστικό ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία του ιδρώτα.Επιπλέον προσφέρει μεγάλη ευκολία κινήσεων. Παρέχει ενισχυμένη άνεση και αερισμό στον αθλητή, ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Κοντομάνικο Rash Guard

kontomaniko
Rashguard από υψηλής ποιότητας υλικό με εξαιρετική εφαρμογή, ιδανικό για προπονήσεις και επαφή σώμα με σώμα. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό ελαστικό ύφασμα που αναπνέει και απομακρύνει την υγρασία και τον ιδρώτα με ειδική αντιμικροβιακή προστασία. Παρέχει μεγάλη άνεση, ανεμπόδιστη κίνηση και αντοχή.

Rash Guard Μακρυμάνικο

makrumaniko
Ένδυμα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής εφαρμογής, ιδανικό για προπόνηση και άμεση επαφή με το σώμα, είναι φτιαγμένο από εξειδικευμένο ελαστικό ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία του ιδρώτα. Επιπλέον προσφέρει μεγάλη ευκολία κινήσεων. Παρέχει ενισχυμένη άνεση και αερισμό στον αθλητή, ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Μαχητικό Σορτς Muay Thai

muai
Ένα εντυπωσιακό σορτς σχεδιασμένο για ελευθερία κινήσεων, με δερματίνη στις άκρες για αντοχή και κυψελωτές πλαϊνές λωρίδες για καλύτερη διαπνοή. Ιδανικό για Muay Thai.

Μαχητικά Σορτς MMA

mmasorts
Eίναι φτιαγμένο να αντέχει τα πάντα: ελαφρύ και λεπτό ύφασμα με υψηλές αντοχές, και ελαστικό ύφασμα στις ζώνες καταπόνησης. Κατάλληλο για όλες τις πολεμικές τέχνες και για κάθε είδους προπόνηση.

Μαχητικό Σορτς Κικ Μποξ

kick
Ένα εντυπωσιακό σορτς σχεδιασμένο για ελευθερία κινήσεων, συνδυάζοντας δύο υλικά και ενισχυμένες ραφές για να αντέχει στην σκληρή χρήση. Ιδανικό για BJJ MMA αλλά και Κικ Μπόξ.

Μαχητικό Σορτς Κολάν

kolan
Καινοτομικό προϊόν με διπλό χαρακτήρα που συνδυάζει εσωτερικό κοντό κολάν για την απόλυτη ελευθέρια και παράλληλα σορτς εξωτερικό σκίσημο. Ενα προϊόν που παρέχει τα αισθητικά πλεονεκτήματα του σόρτς και την άνεση του κολάν.

Μαχητικό Σόρτς Προπόνησης

proponhshsorts
Πιο οικονομικό σαν λύση. Αποτελεί μία προηγμένη και πρακτική επιλογή για μαχητικά σπορ χάρη στο συνδυασμό δύο υλικών που επιτρέπουν την ελεύθερη κίνηση του αθλητή, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει την υγρασία και τον ιδρώτα.